Miksi valitset meidät?

Ei erillisiä laitekustannuksia, maksat vain kuukausimaksun johon sisältyy kaikki!

Asennus onnistuu omatoimisesti, yhteistyökumppanimme kautta saat laitteen asennettuna edullisesti koko maassa!

Käyttämämme ajoseurantalaitteet tulevat luotettavalta laitevalmistajalta.

Ohjelmistomme toimii kaikissa päätelaitteissa, ei erillisiä ajoneuvotietokoneita.

Asennuspalvelu koko maassa

Saat ajoseurantalaitteen asennettuna hintaan 124 euroa (sis. alv 24%) - perusasennus OBD -porttiin, muut asennusvaihtoehdot erillisen sopimuksen mukaan.

Asennus tapahtuu 14 vuorokauden sisällä tilauksesta.

Sopimuskauden päätyttyä laitteen poisto on maksullinen toimenpide.

Automaattinen ajopäiväkirja

Automaattinen ajopäiväkirja on yksinkertainen käyttää, asenna vain saamasi ajoseurantalaite autosi OBD -liittimeen.

Aina kun autosi käynnistyy, alkaa ajo. Kun auto sammuu, ajo päättyy. Näistä ajotapahtumista muodostetaan automaattisesti ajopäiväkirja.

Ajotapahtumat ilmestyvät palvelun webbisivulle automaattisesti. Ajotapahtumista näet ajon alkamis- ja päättymisajan (ja ajon keston), ajo alkamis- ja päättymisosoitteen, ajoreitin kartalla, ajokilometrit ja kulutuksen (jos ajoneuvosi tukee tätä).

Ajotapahtuma voidaan valita työ- tai yksityisajoksi, lisäksi voit tarkastella ajotapahtumaa myös tarkemmin ja lisätä siihen kommentteja ja muuta tietoa.

Automaattinen ajopäiväkirja kuvina


Ajopäiväkirjan ajot muodostuvat automaattisesti.


Tarkemmat tiedot ajotapahtumasta.

Autoetu

Onko yrityksessänne käytössä autoetu? Tiesitkö, että pitämällä ajopäiväkirjaa voit säästää merkittävästi autoetukuluissa jos yksityisajojen määrä jää alle 1500 km / kuukausi?

Ilman ajopäiväkirjaa autoedun arvo perustuu 18 000 km eli 1500 km kuukausittaiseen yksityisajojen määrään. Jos ajat alle tuon määrän, voit säästää merkittävästi pitämällä ajopäiväkirjaa.

Esimerkkinä vapaa autoetu, auto vuosimallia 2014, uushankintahinta 35 000 € + lisävarusteet 1000 €, kuukausittainen yksityisajojen ajomäärä 800 km. Kiinteä verotusarvo 725 € / kk, ajopäiväkirjalla 592 € / kk, säästösi 133 € / kk, vuodessa 1596 €!

Säästöä syntyy myös silloin jos vuosittaiset työajokilometrit nousevat yli 30 000, tällöin säästät 20% perusmaksusta. Jos samalla ajat alle 1500 km/kk yksityisajoja, on säästösi vielä suurempi!

Autoetulaskuri

Laske oma säästösi verottajan laskurista!

Säästä luontoa ja rahaa, ota ajopäiväkirja ja autoeturaportointi yrityksesi käyttöön samantien!

Autoedusta voi pamahtaa jälkiverot!

Ajoseurantalaite

Ajoseurantalaitteita on muutama erilainen, valinta tehdään käyttötarkoituksen mukaan. Kaikki laitteet toimivat sekä henkilöautoissa, että raskaassa kalustossa (jännite 9-36 volttia, tukevat erilaisia OBD -protokollia).

213E -mallissa on 3G modeemi, GPS -siru ja OBD -lukija. Sopii hyvin ajoneuvoon jossa OBD -portti on helposti saatavilla ja asennuspaikasta on kohtuullinen näkyvyys ulos. Lisätietoja valmistajan sivuilta.

213G -mallissa on 2G modeemi, GPS -siru ja OBD -lukija. Sopii hyvin ajoneuvoon jossa OBD -portti on helposti saatavilla ja asennuspaikasta on kohtuullinen näkyyvyys ulos. Lisätietoja valmistajan sivuilta.

212GL -mallissa on 2G modeemi ja OBD -lukija. Laitteeseen on mahdollista liittää joko G-mouse (GPS) -lisälaite tai HT-196 -lisälaite. Lisätietoja valmistajan sivuilta.

Lisälaitteet 212GL -malliin

G-mouse -lisälaite sisältää ulkoisen GPS:n. Lisälaite mahdollistaa 212GL -laitteen asennuksen "piiloon" ja GPS -vastaanottimen asennuksen optimaaliseen paikkaan.

HT-196 -lisälaite sisältää ulkoisen GPS:n ja RFID -lukijan. Lisälaite mahdollistaa 212GL -laitteen asennuksen piiloon ja GPS -vastaanottamisen asennuksen optimaaliseen paikkaan. Lisäksi laite osaa lukea RFID -kortteja (kuljettajantunnistus) ja varoittaa vaarallisesta ajotavasta. Lisätietoja valmistajan sivuilta.

Ajoseurantalaite kuvina


213G -malli (ohjekirja)


212GL -malli (ohjekirja)


213E -malli


G-mouse -lisälaite 212GL -malliin


HT-196 -lisälaite 212GL -malliin

Asennus

Liitä laite OBD -liitäntään ja käynnistä auto, palvelu on käytössäsi. Meiltä myös asennuspalvelu erilliseen hintaan.

Laitteessa on kolme valoa jotka kertovat laitteen tilasta.

Vasemmanpuoleinen valo kertoo onko laitteen GPS -yhteys kunnossa. Kun valo vilkkuu säännöllisesti, tarkoittaa se sitä, että satelliittiyhteys on muodostettu onnistuneesti.

Keskimmäisen valon palaessa pysyvästi on yhteys ajoseuranta.fi -palvelimelle muodostettu onnistuneesti.

Oikeanpuolimmaisen valon palaessa pysyvästi on yhteys ajoneuvon OBD -väylään muodostettu onnistuneesti.

Laite asennetaan autoon auton ollessa sammutettuna. Tämän jälkeen auto käynnistetään ja odotetaan muutama minuutti jonka jälkeen laitteen tulisi olla käyttökunnossa.

Laitteen toiminta varmistetaan kirjautumalla ajoseuranta.fi -sivustolle jossa näkyy ajoneuvon sijainti ja tieto milloin ajoneuvon ajoseurantalaite on viimeksi lähettänyt viestin palvelimelle.

Asennus kuvina


Ajoseurantalaite asennetaan ajoneuvon OBD -liittimeen.


Ajoseurantalaitteen merkkivalot.

Karttapalvelu

Karttapalvelusta näet ajoneuvojesi sijainnit. Lisäksi on mahdollista tarkastella ajoneuvojen historiatietoa ajonopeuksineen ja sijainteineen.

Ominaisuudet

Voit valita haluamasi palvelut. Tällä hetkellä käytössäsi ovat alla mainitut palvelut. Kehitämme sivustoa ja uusia palveluita lisätään säännöllisesti.

  • Automaattinen ajopäiväkirja
  • Karttapalvelu
  • Autoeturaportointi
  • Työtehtävät ja niiden ajojärjestyksen optimointi (tulossa pian)
  • Ajoneuvojen historiatiedot (tulossa pian)
  • Erilaiset raportit kuten tyhjäkäyntiraportti (tulossa pian)
  • Ajoneuvon vikakoodit (tulossa pian)
  • Hälytykset (tulossa pian)

Sinulla on aina käytössäsi viimeisin versio ohjelmistosta!

Estät luvattomat ajot ja mahdolliset veroseuraamukset (Esimerkkinä Tampereen kaupungin päätös asentaa ajoseurantalaitteet kaikkiin kaupungin ajoneuvoihin).

Hinnasto

Voit valita haluamasi palvelut yksitellen tai valita muutamasta valmiista paketista. Palvelun minimikuukausihinta on 20 euroa (plus alv 24%) sisältäen vuokralaitteen ja SIM -kortin.

Sopimuskauden päätyttyä laite tulee palauttaa viikon kuluessa. Ensimmäinen sopimuskausi on 12 kk jonka jälkeen palvelu voidaan irtisanoa kuukauden irtisanomisajalla.

Maksu on per ajoseurantalaite. Yksi ajoseurantalaite per auto. Ajoseuranta.fi -sivuston käyttäjiä/kuljettajia voi olla useampi per auto.

Internet -pohjaisena palveluna sinulla on käytössä aina viimeisin versio ohjelmistosta. Ei erillisiä ylläpito- tai päivitysmaksuja. Maksat vain sovitun kuukausimaksun ja palvelu on käytössäsi.

Responsiivinen

ajoseuranta.fi -sivusto on responsiivinen eli käytettävissä helposti ja nopeasti sekä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Erillisiä sovelluksia ei tarvitse asentaa.

Ota yhteyttä

Tarjoamme mielellämme sinulle tai yrityksellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Ajoseuranta AKV Oy
Haahkankuja 8
94200 Kemi
Y-tunnus 2711763-9
Sähköposti myynti@ajoseuranta.fi

Ajoseuranta on suomalainen yritys joka tarjoaa ajoneuvojen paikkatietojapalveluita kuukausimaksuperusteisena palveluna.
Käyttämämme ajoseurantalaitteet ovat luotettavia Sinocastel -tuotteita.

Lähesty meitä sähköpostilla

Tai seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

© 2015 Ajoseuranta AKV Oy
Ajoseuranta hallinta